Meny

HSB Solskiftet

Tvättstugorna

Det finns fyra stycken tvättstugor fördelade med självdoserande tvättmaskiner i fastigheterna Skiftesvägen 3, 7, 9 och 11. Där finns även torkrum, torktumlare och mangel. Dessa tvättstugor kan bokas via internet eller på den elektroniska bokningstavlan utanför tvättstugan.

Tvättstuga

Tvättstuga

Bokning via internet: Kort-nr för inloggning är de 8 siffrorna på din passerbricka. Vänd dig till styrelseexpeditionen om du ej fått pin-koden.

Bokning via bokningstavlan: Har du inte tillgång till internet kan du boka med din passerbricka på den elektroniska bokningstavlan i tvättstugan.

Bokning förutsätter att du är införståddmed villkoren för användning av gemensamma lokaler. Du ansvarar för att det är städat och klart till nästa användare.

OBS! Bokningssystemet fungerar bara i Internet Explorer och Firefox. Det fungerar inte på mobila enheter eller med andra webbläsare. Det är viktigt att ha den senaste versionen av Java på din dator. Om du inte kan logga in via internet kan det bero på inställningarna för Java i din dator. Det går i så fall att boka på bokningstavlan vid tvättstugan.

För boende